Plutonul ”LEGIONARII”

Tabara Militara Airsoft Agafton , aflata la a doua editie , vine cu un nou concept. In acest an vom introduce plutonul ”LEGIONARII”.

Acesta este destinata tinerilor de ambele sexe care nu au depasit varsta de 20 de ani ( varsta minima 14 ani) la data inscrierii si care vor reprezenta 10 cluburi de airsoft din tara, plutonul fiind format din 20 de persoane.

10 cluburi de airsoft vor primi pe mail o invitatie. Acestea vor trebui sa selecteze cate 2 copii  care sa-i reprezinte in cadrul taberei, DJST si CASBt sustinand costurile de cazare si masa pentru acestia.

NU este obligatoriu ca tinerii selectati sa fie membrii de club si nici sa aiba cunostinte despre acest sport.

Participanti din partea cluburilor va trebui sa se prezinte in echipament complet (tinuta de joc adoptata de club + vesta + replica principala P1 maxim P2 + sidearm ) precum si semnele distinctive ale clubului (steag, baner, etc.)
      Acestia vor participa la module de pregatire teoretica, fizica si practica cu privire la jocul sportiv de airsoft, echipamente, replici ale armelor, tactici de joc, notiuni de prim-ajutor, orientare in teren necunoscut pe timp de zi si timp de noapte, campare in natura contra cronometru, echilibru si parcurgere distante pe tiroliana, tragere la tir cu replici de arme utilizate in joc iar in final toti absolventii taberei militare de airsoft vor participa alaturi de veteranii clubului la misiunile unui joc de airsoft in padurea in care este amplasata tabara „Codrii de Arama” din Agafton, Botosani.

In cazul in care vor ramane locuri disponibile, cluburile interesate se pot inscrie/reinscrie pe adresa de mail csabt@tacticalairsoft.ro